Kategoriler

Toplam 107 blog | 5. Sayfa
Metal Dedektörü Nedir ?
22.05.2021
Metal Dedektörü Nedir ?

Belli bir uzaklıktan metalleri algılayan cihazlara metal dedektörü denir. Metal dedektörler manyetik indüksiyon prensibi ile çalışırlar, bu açıdan tranformatörlere benzerler. Bir hedefe veya ortama manyetik alan yayınlar ve geri dönen sinyali analiz ederler, yayınlanan manyetik alan zamanla değişken olup genellikle ses frekansı civarındadır..
Dedektör Markaları
22.05.2021
Dedektör Markaları

Dedektör markaları sitemizden satın alabileceğiniz en popüler ve kaliteli ürünlere göre bilgi yazımızda sıralanmıştır.
Oldukça ekonomik olan dedektör markaları kalite ve özelliklere göre belirlenmiştir. Sitemizde aşağıdaki markaları ve modelleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Müşterilerimizin en çok tercih ettiği markalar aşağıdaki dedektörlerdir:
Dedektör Fiyatları
22.05.2021
Dedektör Fiyatları

Dedektör fiyatları son derece değişik bir limit dahilinde incelenir ve bazıları gerçek bir servet değerinde olabilir.

Ekonomik ve pratik olan tercih edeceğiniz dedektör fiyatları 2 bin TL’den başlar, 200 bin TL’ye kadar çıkabilir. Bazıları daha bile pahalı olabilir.
Yeni Başlayanlar İçin Dedektör Kullanımı
21.05.2021
Yeni Başlayanlar İçin Dedektör Kullanımı

Yeni başlayanlar için dedektör kullanımı oldukça kafa karıştırıcı olabilmektedir. Pek çok farklı özelliği bulunan dedektörlerin çalışma şekli, frekans ayarları, derinlik ve stabilite ayarlarını iyi yapmak ve hangi noktalara dikkat edilmesi gerektiğini bilmek aranılan malzemenin daha kolay bulunmasını sağlamaktadır.
Dedektör Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
21.05.2021
Dedektör Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Define arayışında olanlar başta bölge analizinde bulunmalı ve teknik donanıma sahip olmalı. En başta teknik açıdan en uygun cihazları temin etmeli ve nasıl kullanıldığını değerlendirmeli. Bu aşamada dedektör alırken nerelere dikkat etmeliyiz diye soranlara:
Define Arayanların Dikkatine!!!
21.05.2021
Define Arayanların Dikkatine!!!

Define arayışında bulunmak isteyenlerin dikkate alması gereken birkaç husus mevcut durumda. Örneğin işaretlerden dedektörlere birden fazla husus ele alınmalı. Verimli bir sonuç almak için önceliğiniz bu detaylara netlik kazandırmak olmalıdır. Altın arama dedektörü eşliğinde değerlendirilmesi gereken hususlar:
Dedektör Devresi Nasıl Çalışır
21.05.2021
Metal Dedektörü

Metal dedektörler metal nesnelerin varlığını tespit etmek için elektromanyetik alanlarda kullanılır. Metal dedektörler portatif elde taşınan olduğu gibi araca monte edilen çeşitleri de bulunmaktadır. Metal dedektörünün kullanım alanı oldukça geniştir.
Dedektör Çeşitleri
15.05.2021
Dedektör Çeşitleri

Dedektör çeşitleri genelde metal arama dedektörü ve su arama dedektörü olarak iki temel gruba ayrılmaktadır.

Son derece önemli dedektör çeşitleri arayışınızı doğru şekilde yönlendirmeniz için doğru seçilmelidir. Eğer altın arayacaksanız su arama dedektörü işinize yaramayacaktır. Bu yüzden tercih edeceğiniz dedektör çeşitlerini kullanmanız için temel gereksinimler hususunda bilgili olmanız gerekmektedir.
Güvenlik Dedektörleri Nerelerde Kullanılır?
11.05.2021
Güvenlik Dedektörleri Nerelerde Kullanılır?

Güvenlik dedektörleri nerelerde kullanılır diye merak mı ediyorsunuz? Güvenlik dedektörü, metal eşyaları tespit etmeyi ve bu metal eşyaları etkisiz hale getirerek güvenilir bir alan oluşturulmasına katkı sağlayan dedektörlerdir. Güvenlik dedektörü sayesinde delici ve kesici olarak adlandırılan örneğin bıçak, silah, tabanca gibi tüm tehlikeli aletleri anında tespit ederek güvenilir bir alan yaratılmasına yardımcı olur. Güvenlik dedektörü güvenliği sağlamak amacıyla kullanılan 3 farklı cihaz türüne ayrılır. Bunlar; kapı tipi üst arama dedektörü, el tipi güvenlik dedektörü ve x-ray bagaj arama ve tarama güvenlik dedektörleri şeklinde sıralanır.
Güvenlik Dedektörü
11.05.2021
Güvenlik Dedektörü

Güvenlik dedektörü, metal eşyaları tespit etmeyi ve bu metal eşyaları etkisiz hale getirerek güvenilir alanlar elde etmeyi sağlayan dedektör çeşididir. Güvenlik dedektörleri ile silah, bıçak, tabanca gibi kesici ve delici tüm tehlikeli aletleri anında tespit ederek güvenilir alanlar elde edebilebilir. Güvenlik dedektörlerinde güvenliği sağlamak için kullanılmakta olan üç farklı cihaz türü vardır. Bunlar el tipi güvenlik dedektörleri, kapı tipi üst arama güvenlik dedektörleri ve x-ray bagaj arama ve tarama güvenlik dedektörleri.