Kategoriler

Toplam 107 blog | 3. Sayfa
Yer Altı Görüntüleme Dedektörü
04.09.2021
Yer Altı Görüntüleme Dedektörü

Toprağın altında bulunan alanların ve su kaynaklarının bulunması için toprağın altının görülmesi gerekir. Normal göz ile toprak altının görülmesi mümkün değildir. Ancak sizlere sunduğumuz yer altı görüntülüme dedektörü ile toprağa herhangi bir işlem uygulamadan altını görebilirsiniz.

Çeşitli yer altı görüntüleme dedektörlerimiz ile amacınıza ve beklentilerinize uygun dedektörü elde edebilirsiniz. Dedektörler kendi türlerine göre belirli derinliklerde ya da su bulma, maden bulma, boşluk bulma amaçları ile kullanılabilir.
Define Dedektörü Nedir?
04.09.2021
Define Dedektörü Nedir?

Birbirinden farklı define dedektörüleri modellerimiz ile başarılı bir şekilde değerli madenlerin tespitini yapabilirsiniz. Profesyonel bir şekilde hizmet sunan dedektörlerimiz toprağın altında bulunan değerli madenlerin kolaylıkla bulunmasını sağlar.

Çeşitli dedektör modellerimiz ile sizin amacınıza ve uygulama gerçekleştireceğiniz araziye uygun dedektörleri bulabilir ve arama işlemlerinizi çok daha kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
Define Çubuğu Güvenilir Mi ?
13.07.2021
Define Çubuğu Güvenilir Mi ?

Alan arama cihazı denilince ilk akla gelen dedektörler oluyor. Ancak günümüzde sadece dedektörler ile sınırlı kalınmadığını belirtmek gerek. Örneğin son dönemin gözde arama cihazı olarak define çubuğu öne çıkmıştır. Ve kullananların çoğu da memnun kalmıştır. İlk etapta:
Define Arama İzni
03.07.2021
Define Arama İzni

Bir çok insanın tarihi alanlarda, farklı yerlerdeki mağaralarda ya da civar köylerde altın bulma ya da define arama hikayelerini duymayan neredeyse yoktur. Bunların büyük bir kısmı yasa dışı yapılsa da önemli bir çoğunluğu da define arama izni alınarak yapılmaktadır.

Define aramak, bir açıdan zenginliği aralayan bir yol gibi gözükse de, çoğu define avcısı bu işlemleri bir hobi olarak gerçekleştirmektedir. O macera ve heyecanın içerisinde yer almak pek çok insanın hoşuna gitmektedir. Dedektör ile define aramak hakkında sunulan pek çok bilgi kaynağı vardır.
Define Aramak Yasak Mı?
03.07.2021
Define Aramak Yasak Mı?

Dedektör satın almak isteyenlerin en çok merak ettiği sorulardan birisi olan define aramak yasak mı sorusu olmuştur. Kısa yoldan kar elde etmek için define aramada altın madeni ile karşılaşılması bireyleri kısa süreden zengin eder. Bu zenginliğin sıkıntı çıkarmadığını öğrenilmesini istenilmesi alanda ilgili olanların sorularının cevaplarını aramaları gayet doğaldır. Define aramak yasak mı sorusunu arama motorlarında dahil araştırmaları bu sebeple meydana gelir.
Altın Arama Çubukları Nasıl Kullanılır?
18.06.2021
Altın Arama Çubukları Nasıl Kullanılır?

Altın arama çubukları nasıl kullanılır? Altın arama çubukları, çevrede bulunan manyetik anomalilerin sayesinde altın gibi çevreye enerji salan maddelerin tespitini yapmakta kullanılmaktadır. Tam olarak bilimsel bir açıklamadan bulunamasa da su, altın gibi madenlerin bulunmasında uzun yıllardan beri kullanılan bir arama yöntemidir.İlk kullanımı Almanya’da çıkan altın arama çubukları, kaliteli olması halinde altın bulmada olumlu sonuç vermektedir. Ancak altın aram çubuklarının kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır.
Altın Arama Dedektörleri
12.06.2021
Altın Arama Dedektörleri

Altın arama dedektörü geçmiş yıllarda askerlerin üzerindeki şarapnel parçalarını ve mermi çekirdeklerini bulmak için 1960 yıllarında üretilmiştir. Altın arama dedektörleri geçtiğimiz yıllarda metal ayrımı yapabilme özelliğine sahip değillerdi aslında teknolojide ilerleme kaydedilmesi ile Altın, Değerli ve Değersiz gibi metal cinslerini çok kolay ve doğru şekilde ayırabilmektedirler.
Su Altı Dedektörleri
12.06.2021
Su Altı Dedektörleri

Değerli madeni eşyaları bulabilmeniz için özel olarak tasarlanan su altı dedektörleri kendisine yakın olan metal ürünleri algılayarak özel bir ses oluşturur. Ortaya çıkan sese göre değerli eşyaları bulabilirsiniz. Değerli madeni eşyaları pratik bir şekilde arayabilmeniz için tasarlanan ürünler profesyonel ve amatör kullanımlar için farklı olarak tasarlanır. Kaliteli ürünler seçtiğiniz zaman olası her eşyada yanlış sinyaller almaz sadece uygun durumlarda sinyaller alarak zamandan tasarruf elde etmiş olursunuz.
Tek Para Dedektörü
12.06.2021
Tek Para Dedektörü

Tek para dedektörü otomatik zemin ayarına sahip olan ve otomatik olarak aramaya başlayabileceğiniz en fazla tercih edilen dedektör seçenekleri arasındadır. Önceden ayarlanmış arama modları sayesinde tek bir ekran üzerinden kolay bir arama imkanı sunan bu ürünler ile tek para, kalıntı, takı gibi metalleri de bulabilirsiniz.
Define Dedektörü
12.06.2021
Define Dedektörü

Define dedektörü otomatik arama özellikleri sayesinde saniyeler içerisinde aradığınız defineleri ve yer altındaki değerli madenleri bulabilmenizi sağlar. Yer altında yer alan mezar ve oda gibi boşlukların tespit edilmesi de derin define dedektörleri sayesinde mümkün olur. Demir, çivi gibi değersiz metalleri otomatik olarak kapatabilen ve yalnızca altın, gümüş ve bronz gibi değerli gömüleri net bir şekilde bulabilmenizi sağlayan bu dedektörler kaya, horasan, taş duvar ve ıslak zeminlerdeki altın ve boşlukları tespit edebilmenize imkan verir.